"JIJ"...

verbinding tussen hemel en Aarde

Thema: energie opnemen en in je kracht staan.

Deze middagworkshop heeft een mooi programma dat uitermate geschikt is voor mensen die last hebben van stressklachten, lichamelijke klachten en disbalans, vermoeidheid, burn-out en lusteloosheid.

Wat we gaan doen is letterlijk tot op celniveau het hele lichaam ontdoen van stress en weer opladen met kracht en nieuwe energie.

- Het programma van deze middag bestaat uit een paar onderdelen Ontstressen, rust en helderheid van geest verkrijgen door te beginnen met een zachte vorm van yoga, lichaamsbeweging en -bewustzijn, met de nadruk op “aandacht en adem”.

- Er wordt wat verteld over energie en je energiesysteem. De kracht van energie, hemel en aarde, en over hoe wij als levend wezen enorm krachtig zijn in ons vermogen ons energiesysteem aan te passen en te activeren, waardoor je je weer goed kunt voelen, energie kunt opnemen en in de kracht van je eigen energie helder en vitaal in het leven zult staan.

- Aansluitend zullen er mooie en krachtige bewustzijnsoefeningen volgen, waarbij lichaamsbeweging en -houding, ademhaling en begeleide meditatie een grote rol spelen.

De energie in het hele lichaam wordt tijdens de workshop weer op gang gebracht, waardoor energie weer van top tot teen gaat stromen en je tot in iedere cel van je lichaam de kracht van energie zult ervaren en je hele energiesysteem activeert.

Deze workshop geeft je inzicht in jezelf, zal je lichaamsbewustzijn vergroten, en je zult ontspannen en met nieuwe energie weer naar huis gaan.

De workshop is op zondagmiddag 26 mei van 13.00 uur tot 16.30 uur

De kosten voor deze middag zijn € 40,00 pp

Aantal deelnemers 5 – 8 personen

De kracht van aandacht en adem

Korte workshop

"Mindfulness & innerbody"

(Uit het hoofd en in het lichaam)

Deze workshop zal worden gegeven op een avond en is uitermate geschikt voor mensen die even een moment willen stilstaan bij zichzelf.

Met aandacht gaan we ons lichaamsbewustzijn vergroten, en van binnenuit ruimte maken in onszelf, in het fysieke lichaam door te werken met 'de kracht van de adem'.

De workshop is op vrijdagavond 31 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur

De kosten voor deze avond zijn € 25,00 pp

Yinge ontspanningsdag

(Yinge weekend en zomerweek zie agenda)

De YINge Ontspanningsdag bestaat uit een mooi en ontspannen programma waarin met een kleine groep mensen vanuit ontspanning kennis maken met onze eigen energie en intuitie.

We beginnen met een zachte vorm van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Ook ga ik deze dag wat vertellen over energie en ons energiesysteem (chakra’s), maar vooral gaan we energie ervaren en voelen. Leuke toegankelijke oefeningen gaan we doen waarin je je “eigenwijsheid” en helderheid aanwakkert, en waarbij je je bewust wordt van (je eigen) energie, in en om je heen.
Meerdere keren op verschillende manieren zijn we deze dag bezig met ons energiesysteem op te schonen, waardoor ruimte ontstaat voor de nieuwste versie van jezelf ;-)
Naast écht even heerlijk ontspannen en helemaal uit het hoofd en in je gevoel belanden, komen thema’s voorbij zoals “je eigen ruimte innemen” en “wie ben ik en hoe blijf ik bij mijzelf” middels mooie bewustwordingsoefeningen.
Aan het het eind van deze dag zul je heerlijk ontspannen en opgeladen naar huis gaan.

Deze workshop is op:

zondag 12 mei

van 10.00u tot 17.00u

De kosten voor deze hele dag zijn € 65

Lunch: er is soep en brood en iedereen mag wat lekkers meenemen om te delen.

Aantal deelnemers 4 - 8 personen.