"JIJ"...

verbinding tussen hemel en Aarde

Thema: energie opnemen en in je kracht staan.

Deze middagworkshop heeft een mooi programma dat uitermate geschikt is voor mensen die last hebben van stressklachten, lichamelijke klachten en disbalans, vermoeidheid, burn-out en lusteloosheid.

Wat we gaan doen is letterlijk tot op celniveau het hele lichaam ontdoen van stress en weer opladen met kracht en nieuwe energie.

- Het programma van deze middag bestaat uit een paar onderdelen Ontstressen, rust en helderheid van geest verkrijgen door te beginnen met een zachte vorm van yoga, lichaamsbeweging en -bewustzijn, met de nadruk op “aandacht en adem”.

- Er wordt wat verteld over energie en je energiesysteem. De kracht van energie, hemel en aarde, en over hoe wij als levend wezen enorm krachtig zijn in ons vermogen ons energiesysteem aan te passen en te activeren, waardoor je je weer goed kunt voelen, energie kunt opnemen en in de kracht van je eigen energie helder en vitaal in het leven zult staan.

- Aansluitend zullen er mooie en krachtige bewustzijnsoefeningen volgen, waarbij lichaamsbeweging en -houding, ademhaling en begeleide meditatie een grote rol spelen.

De energie in het hele lichaam wordt tijdens de workshop weer op gang gebracht, waardoor energie weer van top tot teen gaat stromen en je tot in iedere cel van je lichaam de kracht van energie zult ervaren en je hele energiesysteem activeert.

Deze workshop geeft je inzicht in jezelf, zal je lichaamsbewustzijn vergroten, en je zult ontspannen en met nieuwe energie weer naar huis gaan.

De workshop is op zondagmiddag 3 november van 13.00 uur tot 16.30 uur

De kosten voor deze middag zijn € 45,00 pp

Aantal deelnemers 6–10 personen

YIN Weekend/weekYINge OntspanningsWEEKEND

Tijdens het ontspanningsweekend in Epe zullen we veel naar buiten gaan.

Met een mooi, maar ook ontspannen programma rondom energie en intuïtie, met o.a. lichaams- en ademhalingsoefeningen, meditatie, intuïtieve ontwikkeling en coaching in de natuur.

Dit weekend wordt afgesloten met een heerlijke ontspannen

Klankschalen ligmeditatie, verzorgd door Birgit Karreman van www.regenboogklankschalen.nl

Het gaat om 2 overnachtingen op een mooie locatie aan de rand van van het bos, volledig verzorgd (met 2x 3 gangenmenu, 2x lunch en 2x ontbijt)

Je kunt op vrijdag eind middag of begin avond rustig aankomen, er is deze avond geen vast programma.

11-13 oktober 2019

€ 329 pp (2 pers. op kamer)

€ 375 pp (eenpersoonskamer)


YINge OntspanningsWEEK

4-11 juli 2020 Yinge ontspanningsweek in Frankrijk

"Ontmoet de schoonheid van de natuur in jou"

Een week om echt te ontspannen, op te laden, en tot inzicht te komen over wie je bent.
Deze week zijn we in de prachtige Morvan in Frankrijk en verzorgen wij "Dé ultieme ontspanningsweek" voor jou!

Heerlijk genieten van de natuur, op een prachtig en inspirerend landgoed, met een geweldige biologische, vegetarische keuken (producten van eigen grond).

Een mooi afwisselend programma rondom energie en intuïtie. Dagelijks lichaams- en ademhalingsoefeningen, meditatie, intuitieve ontwikkeling, natuurcoaching en meer...

Tussendoor voldoende ruimte voor jezelf, om alleen of met elkaar te genieten van rust, gezelligheid, plezier en bijzondere uitstapjes in een prachtige omgeving.

€ 350,00 (excl. verblijfkosten)


YIN ontspanningsdag


(Actuele data YIN Ontspanningsdag zie agenda)

De YINge Ontspanningsdag bestaat uit een mooi en ontspannen programma waarin met een groep gelijkgestemden vanuit ontspanning kennis maken met onze eigen energie en intuitie.

We beginnen met een zachte vorm van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen.
We gaan energie ervaren en voelen. Leuke toegankelijke oefeningen gaan we doen waarin je je “eigenwijsheid” en helderheid aanwakkert, en waarbij je je bewust wordt van (je eigen) energie, in en om je heen.
Meerdere keren op verschillende manieren zijn we deze dag bezig met ons energiesysteem op te schonen, waardoor ruimte ontstaat voor de nieuwste versie van jezelf.
Naast écht even heerlijk ontspannen en helemaal uit het hoofd en in je gevoel belanden, komen thema’s voorbij zoals “je eigen ruimte innemen” en “wie ben ik en hoe blijf ik bij mijzelf” middels mooie bewustwordingsoefeningen.
Aan het het eind van deze dag zul je heerlijk ontspannen en opgeladen naar huis gaan.

Deze workshop is op:

van 10.00u tot 16.30u

De kosten voor deze hele dag zijn € 65

Lunch: er is soep en brood en iedereen mag wat lekkers meenemen om te delen.

Aantal deelnemers 6-10 personen.